Fotografia care a SCANDALIZAT Anglia! Un bebelus roman se tavaleste in bancnote de 20 de lire furate din bancomate


Politistii britanici au gasit in telefonul unui roman, acuzat ca face parte dintr-o banda criminala care frauda bancomate, o fotografie in care apare copilul sau acoperit in bancnote furate.

Copilul sta in pat, iar in jurul lui sunt sute de bancnote, cateva chiar i-au nimerit in mana si sunt mototolite. In fotografie apare copilul unui roman, Adu Bunu (foto 2), din Bacau, care a mai fost inchis in 2008, cand a incercat sa fure un milion de lire.

Politistii sustin ca mai mult de 90% din furturile din bancomate sunt comise de cetateni romani, scrie Daily Mail.

Acestia monteaza pe bancomate un echipament electronic care scaneaza datele de pe card si codul PIN, pentru a putea fi facuta o replica a cardului. Dispozitivul se monteaza pe bancomat in mai putin de un minut si poate stoca datele a sute de carduri.

Numai anul trecut, prin aceasta metoda britanicii au fost "usurati" de 35 de milioane de lire. Toate arestarile facute in acest dosar au legatura cu aceeasi localitate din Romania: Bacau.

 

Anchetatorii britanici sustin ca in aceasta localitate vilele au rasarit in ultimii ani ca ciupercile dupa ploaie, la fel ca si autoturismele de lux.

Comentarii Facebook