Fetitele intre 4 si 10 ani pozeaza in lenjerie intima. Tu ti-ai lasa copilul sa pozeze asa? FOTO

 

O firma de lenjerie intima a provoaca scandal, dupa ce mai multe modele in varsta de doar 4 ani au pozat in ipostaze sexy.

Dupa ce revista Vogue Franta a fost criticata pentru pozele sexy cu modelul in varsta de numai 10 ani, acum o firma de lenjerie intima este pusa la zid din cauza pozelor sexy cu fetite, potrivit perfecte.ro

Fetitele care au pozat pentru colectiile de lenjerie intima "Jours Après Lunes" la o varsta destul de frageda, condisera specialistii, ca nici nu ar trebui sa stie ce este aceea.

Fetitele pozeaza ca niste adevarate modele: pozitii seducatoare, ochelari de soare supradimensionati, coafura gen Amy Winehouse si bijuterii sexy.


Lumea modei este scandalizata pentru ca o marca franceza a lansat o linie de lenjerie intima pentru copile, care include sutiene, chilotei sexy si alte piese pe care doar femeile le pot purta.


In ultimul timp, a devenit o moda utilizarea minorilor pentru promovarea hainelor sau a diferite produse. Situatia a scapat de sub control si trebuie interzisa aceasta tendinta de a maturiza copilaria in schimbul marketingului.

Comentarii Facebook