Fetita care a uimit Asia. Vezi de ce!


O fetita de 11 ani din Vietnam are puterea de a da foc lucrurilor din jurul ei doar cu puterea mintii, sustine familia ei citata de site-ul Vietnamnews.

Tatal fetitei a spus ca si-a dat seama de puterea pe care fetita lui o are, in momentul in care instalatia electrica din casa a avut mai multe scurtcircuite.

Salteaua pe care doarme, dar si alte obiecte au luat in mai multe randuri foc. Mici incendii au avut loc si in camera de hotel in care familia s-a cazat in timpul unei vacante petrecute recent.

Fetita in varsta de 11 ani a fost examinata de medicii de la spitalul Cho Ray, dar acestia nu au gasit nimic anormal. Aceasta a fost examinata si de o alta echipa de medici care au obtinut aceleasi rezultate.

Cativa cercetatori de la Universitatea Hong Bang au derulat la rindul lor teste. Ei sustin ca fata are, intr-adevar abilitati neobisnuite, scrie Vietnamnews.

"Este un caz ciudat nu numai pentru Vietnam, ci pentru intreaga lume", a declarat profesorul Nguyen Manh Hung, director al universitatii.

O tomografie realizata recent a descoperit o linie neobisnuita localizata in partea dreapta a creierului. Oamenii de stiinta au anuntat ca rezultatele complete ale testelor vor fi date publicitatii luna viitoare. 

Comentarii Facebook