FBI, implicat in moartea Madalinei Manole, care s-a sinucis cu Furadan


Federal Bureau of Investigation (FBI) a fost implicat in sinuciderea Madalinei Manole, pentru ca anchetatorii romani au confruntat cazul cu cele tratate de specialistii FBI.

Expertiza criminalistica a dovedit ca Madalina Manole a baut numai 300 de mililitri de Furadan si nu 350 cum se credea initial.

"S-a stabilit ca din sticla lipsesc aproximativ 300 ml de Furadan. Nu se poate stabili exact cantitatea ingerata de Madalina Manole pentru ca o cantitate, e drept, infima, s-a mai scurs pe sticla, pe pahar, pe jos. Dupa cum v-am mai spus, erau picaturi si pe podea, si pe mâna si mai erau urme si pe pahar. Vom lua in calcul, asadar, cantitatea de 300 ml de Furadan", au declarat surse judiciare, citate de RING.

Pe langa cazuistica FBI, anchetatorii au verificat si cazurile rezolvate de alte servicii de criminalistica din strainatate pentru a dovedi ca Madalina Manole ar fi putut inghiti o cantitate atât de mare de pesticid.

"Procurorul Moldovan a gasit in reviste de specialitate publicate in strainatate mai multe cazuri care dovedesc stiintific faptul ca anumiti sinucigasi au putut ingera cantitati de 400 sau mai mult de 400 ml de Furadan. Banuiesc ca procurorul Moldovan va invoca aceste cazuri in referatul de la sfârsitul anchetei", a declarat procurorul Alexandru Georgescu.

"Este o aberatie. Asta nu poate fi proba la dosar, chiar daca o spune FBI sau orice alta institutie. Pe noi ne intereseaza sa ne raspunda INML, in mod stiintific, daca Madalina Manole putea sa ingereze singura sau ajutata aceasta cantitate enorma de Furadan", a precizat avocatul familiei Manole.

Comentarii Facebook