Facebook Home a doborât recordul de popularitate


Conform statisticilor oferite de magazinul de aplicații Google Play, Facebook Home a reușit să depășească recordul de popularitate.

Abia apărut pe marketul Android în data de 12 aprilie, noua aplicație ce transformă smartphone-ul android într-un Facebook Phone a fost descărcată de peste 500.000 de ori, în ciuda faptului că aceasta este foarte restrictivă.

In primul rand, desi Facebook Home este disponibil gratuit pe Google Play, de fapt functioneaza doar in cateva tari de pe mapamond. In al doilea rand, Facebook Home este limitat la doar cateva terminale. HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III si Galaxy Note II sunt singurele terminale suportate. La acestea se mai adauga HTC First, un smartphone care se comercializeaza exclusiv in SUA si vine preinstalat cu Facebook Home, deci nu a influentat numarul de descarcari, potrivit playtech.ro.

În aceste condiții este foarte greu de comparat popularitatea aplicației lui Mark Zuckerberg cu oricare alta, astfel demonstrând cât de curioși sunt utilizatorii să simtă cum e să ai un Facebook Phone.

Comentarii Facebook