Ele sunt surorile care sufera de "sindromul varcolacului", boala care apare la un om dintr-un miliard VIDEO


Trei surori sufera de "sindromul varcolacului", una dintre cele mai rare boli din lume.

Savita (23 de ani), Monisha (18 ani) si Savitri Sangli (16 ani) locuiesc intr-un mic oras din India si au mostenit boala de la tatal lor, scrie dailymail.co.uk.

Cele trei fete au par pe fata si pe corp si spera sa isi poata permite sa plateasca un tratament care sa le vindece definitiv. Ele se dau cu o crema speciala pentru a preveni cresterea parului. "Cand mergeam la scoala copii strigau la mine 'fata paroasa', 'arati oribil' sau 'nu va asezati langa ea'", a povestit Savita.

Mama celor trei fete a fost fortata sa se casatoreasca si a aflat numai in ziua nuntii ca barbatul ales de familie suferea de "sindromul varcolacului".

"Aveam 12 ani cand m-au fortat sa ma casatoresc. Aici, daca refuzi casatoria, esti omorata. Cand o plimbam pe Savita, oamenii strigau ca este o bestie, o vrajitoare. Acum o lasa sa munceasca 10-15 zile si o trimit acasa cand parul de pe fata incepe sa se vada", a declarat mama fetelor.

Un producator de documentare vrea sa faca un film cu cele trei, in speranta ca cineva le va ajuta financiar pentru a-si plati tratamentul.


Comentarii Facebook