Dupa scandalul sexual, Tudor Chirila mai primeste o veste proasta: nu mai are voie sa cante piesele Vama Veche - VIDEOCLIP


Mentionat in scandaul sexual de la Cluj, Tudor Chirila a mai primit o veste proasta: nu mai are voie da cante piesele compuse impreuna cu fostii sai colegi de la Vama Veche.

Justitia s-a pronuntat si a dat un verdict intr-un caz care este plimbat prin salile de judecata de trei ani. Fostii membri ai trupei Vama Veche, reuniti acum in formatia Veche, si Tudor Chirila se judeca pentru dreptul de a interpreta cele 10 piese de succes compuse in momentul in care "baietii" cantau impreuna.

Cel care a iesit invins este Tudor Chirila, care nu mai are dreptul sa interpreteze piesele alaturi de noua sa trupa, formatia Vama, fara acordul fostilor sai colegi de la Vama Veche.

In plus, pentru ca a cantat cele 10 piese imediat dupa ce trupa s-a destramat, Chirila mai trebuie sa plateasca si despagubiri in valoare de 15.000 de euro si nu de 60.000 de euro, cum i se ceruse initial.

Tudor Chirila a castigat initial procesul la Tribunalul Bucuresti, dar l-a pierdut la Curtea de Apel Bucuresti si la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Printre cele 10 piese disputate si care ar putea sa nu mai fie cantate niciodata live de Tudor Chirila se numara hituri "Nu ne mai trageti pe dreapta" sau "Nu am chef azi".

 

Citeste si articolul

Tudor Chirila, fotbalisti, jurnalisti si adjunctul politiei municipiului Cluj-Napoca Ciorba Zaharia, au trecut pe la prostituatele de la Nana Club

Comentarii Facebook