Dietă revoluționară. Vezi cum a slăbit o femeie 31 de kg mâncând fripturi și prăjituri VIDEO


Claire Alsop, o britanică de 30 de ani, a reușit performanța de a slăbi aproape jumătate din greutatea ei printr-o metodă inedită.

În 2011, când cântărea 137 de kg, Claire a decis că are nevoie de o schimbare majoră.

"Mă gândeam la felul cum o să arăt la 40 ani. Dacă ma îngrășam și mai mult și ajungeam la 200 de kilograme? Cum îmi mai creșteam copiii, dacă n-o să ajung niciodată să-mi cunosc nepoții?", a declarat Alsop.

Femeia a hotărât să slăbească și s-a alăturat unui grup de oameni care aveau același scop ca și ea: "Slimming World". Din ianuarie 2011 de când a călcat pragul clubului, a slăbit aproape jumatatea din greutatea inițială și a ajuns la 67 de kilograme, scrie dailymail.co.uk.



 

Femeia susține că nu a fost nevoită să renunțe la mâncărurile preferate și la deserturi pentru a slăbi.

"Când le spun oamenilor că am mâncat aproape tot ce am dorit, nu mă cred. Dar am mâncat în toată perioada asta fripturi, plcinta englezeasca cu cartofi, prajituri - numai ca le-am gatit un pic diferit, in asa fel incat sa fie mai usoare si cu mai putine calorii"

Acum viața femeii s-a schimbat radical: "Acum gatesc mult mai sanatos si toti membrii familiei beneficiaza de asta. Mi-am dat seama ca nimic nu e imposibil, daca iti doresti cu adevarat".


Comentarii Facebook