Miercuri 24 Aprilie

Dieta de 8 ore. Cum să slăbești fără a renunța la mâncarea favorită


Doi americani au găsit soluția de a slăbi fără să trebuiască să renunți la mâncărurile preferate. Este vorba de o ”dietă-fulger”, dieta de 8 ore.

Dai jos 9 kilograme in 6 saptamani

David Zinczenko si Peter Moore au facut senzatie cand au scos pe piata cartea "Dieta de 8 ore: Uite cum dispar kilogramele fara sa te uiti la ce mananci!". Potrivit Daily Mail, teoria celor doi presupune ca poti pierde pana 4,5 kilograme intr-o saptamana si pana la 9 kilograme in sase saptamani. Trebuie doar sa iti alegi intervalul de timp in care sa mananci si sa respecti acest orar cu strictete.

Potrivit celor doi, in SUA, factorii responsabili pentru cifrele mari ale bolnavilor de diabet si obezitate sunt date de statul pana tarziu in fiecare zi si mancatul pe parcursul a 24 de ore.

De vina este lumina artificiala

"Corpurile noastre nu pot procesa mancarea pe care o consumam in afara orelor recomandate, iar acele calorii ajung acolo unde nu ar trebui - in jurul burtii si al fundului", se arata intr-un fragment din carte publicat de Today.com.

Potrivit autorilor, explicatia este data de aparitia luminii artificiale care a dus la prelungirea perioadei in care noi ne hranim.

"Intervalul extins in care mancam distruge starea buna a sistemului nostru digestiv si intervine in multi hormoni si enzime care au de-a face cu el".

Citește mai departe pe ele.ro

Comentarii Facebook