Dezvăluiri despre concursul Exatlon România! Ce a povestit Claudia Pavel, concurenta eliminată

 

Claudia Pavel a vorbit desore fața nevazuta a competitiei Exatlon Romania, unde a fost amenințată cu moartea.

 

Familia mea a fost speriata foarte tare, am primit multe mesaje urate, groaznice, grotesti. Din toate directiile am primit. Familia mea s-a speriat cu adevarat. Nu am inteles niciodata cum o persoana poate sa urasca pe cineva pe care nu cunoase. Sunt foarte lucruri pe care lumea nu le vede. Pe post sunt date 3 ore de emisie, iar noi filmam 24/24/. Am primit amenintari cu moartea. Ca vin si ma omoara la aeroport, ca-mi sparg dintii. Prima problema a fost ca nu le-am imbratisat pe Anca si pe Diana, la plecare. A doua problema a fost ca i-am stricat casnicia lui Catalin. Care nu este casatorit. Se intampla mult prea multe lucruri acolo, nu se vad toate pe emisie", a declarat Claudia Pavel, pentru WOWbiz. 

 

Claudia a spus că a avut probeleme de sănătate. ”A fost mizerabil. Igiena era o problema. Eu am fost singura din echipa care avea alergie la o anumita insecta. Medicii au spus ca aceste insecte ataca persoana cea mai alba si ca atunci cand o gasesc este un fel de fiesta pentru ele, le cheama pe toate. Dormeam cu egari si blugi pe deasupra si cu doua geci pe mine. Viata mea era in pericol", a mai spus Cream.  

 

 

Claudia Pavel a fost acuzată de Razboinicul Alex ca s-a prefacut in momentul in care a spus ca este accidentata, dar susține că are ”documente care atesta ca am avut probleme. Eu iubeam jocul. Dupa ce ca eram cea mai slaba, nici nu jucam si ramaneam in urma”.  

Comentarii Facebook