Deputatul cu 17 case, Mircea Vasile Cazan: "N-as dori nimanui sa fie in locul meu acum, la ce cheltuieli de intretinere am iarna!"

Deputatul Mircea Vasile Cazan, care are in proprietate 9 case, 7 apartamente si o casa de vacanta, se plange de costurile mari pe care le are cu intretinerea in sezonul rece.

 

Mircea Vasile Cazan este deputat liberal de Sibiu si are 17 case. Potrivit gandul.info, el este pe locul doi in topul parlamentarilor cu cele mai multe case, dupa Robert Negoita, care are afaceri in domeniul imobiliar, si care detine 60 de apartamente.

 

Mircea Vasile Cazan este la primul mandat in Parlament, iar locuintele le-a dobandit inainte sa ajunga deputat. "Eu am fost actionar la Astral. Am vandut afacerea la UPC si mi-am spus ca imobiliarele sunt cea mai buna investitie. Asa ca am tot facut achizitii pe care acum le regret, impreuna cu parintii si sotia. In ziua de azi nu as mai cumpara. Ma chinui sa platesc impozitele si cheltuielile de intretinere. N-as dori nimanui sa fie in locul meu acum, la ce cheltuieli de intretinere am iarna, cand trebuie sa fac focul in case nelocuite!", a declarat Cazan pentru gandul.info.

 

Potrivit analizei prezentate de cotidianul central, cei 470 de parlamentari au locuinte de 167.458 metri patrati. Ei detin, potrivit declaratiilor de avere, 1.064 de case, apartamente si case de vacanta.

Comentarii Facebook