Delia Matache vrea un băieţel. Urmează reguli stricte cu privire la partidele sex pentru asta


Delia Matache şi Răzvan Munteanu, soţul ei, au plecat în luna de miere, în adevăratul sens al cuvântului. Patru săptămâni işi fac de cap în ţările calde.

Artista a declarat înainte de a pleca în vacanţă, că vrea să se întoarcă însărcinată, iar pentru că amândoi vor ca viitorul copil să fie băieţel, cei doi se iubesc, la recomandarea medicului, doar în anumite poziţii.

Cuplul s-a documentat temeinic, căutând mai multe opinii, atât ale medicilor cât şi ale astrologilor, pentr a şti cum să-şi ducă planul la bun sfârşit.

"Delia vrea ca atunci când va rămâne însărcinată, să nu aibă niciun fel de problemă, nici ea nici fătul. Are totuşi 30 de ani, iar medicii i-au explicat că o sarcină la vârsta asta nu se duce la bun sfârşit la fel ca la 20. Speră să aibă parte de o sarcină uşoară, pentru că vrea să-şi continue activitatea profesională cât mai mult. Oricum, la cât de activă e ea, nu o văd stând prea mult pe acasă", declara un prieten al artistei, înainte ca aceasta să plece în vacanţă, potrivit libertatea.ro.


Comentarii Facebook