Decizia Facebook care a nemulțumit utilizatorii! Au fost avertizați că li se vor șterge pozele


Facebook a început o campanie agresivă de promovare a conținutului propriu, asemenea celor de la Microsoft.

Astfel, rețeaua de socializare încearcă să îi convingă pe utilizatori să își instaleze aplicația Moments, avertizându-i că în caz contrar ar putea rămâne fără poze.

Reteaua de socializare i-a avertizat pe utilizatori ca pozele lor pot fi sterse daca nu isi instaleaza aplicatia Moments. Rezultatul? Moments a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din Google Play si App Store, scrie yoda.ro.

Facebook a anuntat ca va sterge Synced Albums si Synced Photos daca aplicatia Moments nu este instalata pana pe 7 iulie, trimitand mailuri catre un numar mare de utilizatori.

"Voiam sa va informam ca pozele de pe Facebook pe care le-ati sincronizat pe telefon vor fi sterse in curand. Anul acesta, ele au fost mutate in Moments, o noua aplicatie a Facebook. Daca vreti sa va pastrati pozele, descarcati Moments si logati-va pana pe 7 iulie. Daca nu doriti Moments, puteti sa descarcati aceste poze in calculator de pe profilul vostru de Facebook. Altfel, vor fi sterse. Acest lucru nu va afecta pozele si clipurile pe care le-ati distribuit pe Facebook.

Moments iti va permite sa sa organizezi si sa distribui in privat pozele cu prietenii. Este o aplicatie gratuita pe Android si iOS" este mesajul transmis de Facebook catre utilizatori.

Comentarii Facebook