De ce e periculos să mănânci în timp ce te uiți la televizor


Televizorul se află în sala de mese, în marea majoritate a locuințelor, în fața mesei în care familia ia cina, însă acest lucru nu este unul bun. Este, de asemenea, obișnuit pentru adulți să mănânce masa de prânz în fața calculatorului lor, astfel încât să “nu pierdă timpul” și să continue să lucreze.

Conform unui studiu realizat recent în SUA, copiii sunt în mod deosebit în pericol din cauza acestui obicei în familie. În primul rând, provoacă obezitate, potrivit unui studiu efectuat recent în Statele Unite.

Acești tineri sunt mai înclinați să mănânce grăsimi și zaharuri și, ca rezultat, calorii. Ei, de asemenea, nu știu când se satură pentru că acordă atenție televizorului. Nu există nicio îndoială că această activitate contribuie la suferința de tulburări de greutate și de schimbare a comportamentului în casă, scrie teotrandafir.com.

Potrivit autorului unuia dintre studii, Leann Birch, problema însăși nu vine de la vizionarea televiziunii, ci mai degrabă de la momentul în care persoanele mănâncă fără să acorde atenție cantității, gustului, etc.

Comentarii Facebook