David Cameron a anunțat că va demisiona în urma Brexit-ului: Țara are nevoie de alți lideri


Premierul britanic David Cameron a anunțat că își va da demisia după ce britanicii au votat ieșirea din Uniunea Europeană, în cadrul unui discur susținut în faţa reşedinţei oficiale

David Cameron a anunţat că va renunţa la funcţia de prim-ministru înainte de începutul conferinţei Partidului Conservator din octombrie, astfel el va rămâne premier încă trei luni, potrivit Mediafax.

"Ţara are nevoie de alti lideri. Nu cred ca eu trebuie sa fiu capitanul care va duce tara spre aceasta directie. Avem nevoie de alti lideri, de un nou premier inainte de inceputul conferintei Partidului Conservator. Voi continua sa fiu premier in urmatoarele 3 luni. Negocierile cu UE vor incepe cu un nou prim-ministru", a spus Cameron.

"Vointa britanicilor trebuie respectata. Nu pot exista dubii privind rezultatul. Vreau sa asigur oamenii de afaceri ca economia e puternica iar pe cetateni ca nnu vor exista schimbari imediate. Trebuie sa ne pregatim pentru o negociere cu UE, sa implicam guvernul Scotiei si al celorlalte regiuni. Sunt mandru ca am fost premierul Marii Britanii in aceasta perioada", a mai spus Cameron.

 

 

Comentarii Facebook