Dan Negru supărat pe televiziunile din România: ”O puştoaică a şters-o de acasă şi toate televiziunile serioase dezbat subiectul”



Realizatorul de emisiuni TV Dan Negru e supărat pe marile posturi de televiziune din Romînia penbtru faptul că dezbat în regim de breaking-news subiectul unei ”adolescente răzvrătite”.

Dan Negru a dezbătut pe Facebook subiectul dispariției minorei de 15 ani, Iulia Ionescu, spunnd că a fost tratat de televiziuni ”de parcă ar fi prima adolescentă răzvrătită din toate timpurile”.

Cu vreo trei ani în urmă puştiul unui amic din Timişoara a şters-o de acasă...Vreo două zile l-au tot căutat... Se ascunsese la o cabană de lângă lacul Surduc împreună cu alţi doi adolescenţi care şi ei erau fugiţi de acasă. Aveau la ei ţigări şi nişte cutii de bere. Taică-său i-a tras o mamă de bătaie şi cu asta gata. Puştiul e azi student la drept şi se amuză de întâmplarea din adolescenţă. O puştoaică a şters-o de acasă şi toate televiziunile serioase dezbat subiectul în regim de breaking-news de parcă ar fi prima adolescentă răzvrătită din toate timpurile... Prea multe televiziuni şi prea puţine subiecte...", a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

Comentarii Facebook