Miercuri 17 August

Cum va fi vremea pe următoarele trei zile. Weekend-ul vine cu vești bune

 

Meteorologii anunță că vremea va fi foarte frumoasă în următoarele trei zile, cu maxime de până la 26 de grade Celsius.

 

Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în sudul ţării precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi înnorări temporare şi pe spaţii restrânse averse posibil însoţite de descărcări electrice. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă dimineata. Vântul va avea unele intensificări în jumătatea de est a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 18 grade în Bucovina şi 26 de grade în sud-vestul ţării.

 

Sâmbătă, vremea se va menţine în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza şi în prima parte a nopţii în regiunile sudice şi sud-vestice, precum şi la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla cu uşoare intensificări în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral si 26 de grade in Banat.

 

Vremea va fi frumoasă şi pentru bucureşteni la început de weekend, cu cer variabil şi vânt ce adie plăcut. Temperatura se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

 

Duminică, în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar şi în zonele montane vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente după-amiaza şi în prima parte a nopţii, iar izolat se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade pe litoral şi 25 de grade în Lunca Dunării.

Comentarii Facebook