Cum să cucerești o femeie care te ignoră



Femeile pot ignora anumiți bărbați, nu pentru că nu le sunt pe plac, ba chiar din contră. Ultimele studii arată că femeile nu ignoră bărbații care le curtează pentru că nu sunt atrase de ei, ele îi ignoră pentru că aceștia au ceva foarte atractiv.

Si pentru a reusi sa treaca de acele bariere, barbatii ar trebui sa stie ce pot face in primul rand pentru a atrage atentia si pentru a demonstra ca pot fi parteneri ideali.

1. Nu renunta!

Este foarte probabil ca o femeie care da impresia ca nu te vrea deloc pana la urma sa cedeze presiunilor tale, chiar daca o face numai pentru a scapa de tine. Atunci este sansa ta insa trebuie sa te inarmezi bine pentru ca va cauta orice motiv sa te distruga si sa iti piara cheful de a o mai curta.

2. Nu te comporta stupid!

Daca vezi ca femeia pe care o doresti are tendinta de a te evita si de a te ignora orice ai incerca, nu recurge la metode idioate de a-i capta atentia. MEsajele siropoase pe net si cadouasele trimise nu vor avea niciun efect. Mai mult decat atat, vor face sa pari ca esti disperat.

3. Fa-o geloasa!

In acelasi timp in care flirtezi cu ea, flirteaza si cu alte femei cu care esti sigur ca-ti merge. Ideea este sa o faci pe cea dorita sa vada ca esti un barbat dezirabil de o femeie hot. Acest lucru o va face sa-si puna intrebari cu privire la propria persoana si cu privire la motivul pentru care tu nu ii mai dai atentia “cuvenita”.

Citește mai multe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook