Cum poți reabilita un bărbat care înșeală


Putine sunt cele dintre voi care nu ati experimentat la un moment dat pe propria piele acest sentiment groaznic la aflarea vestii ca iubitul va inseala.

Sau, poate l-ati prins chiar in flagrant delict, ceea ce poate fi chiar mai greu de suportat. Cu siguranta sunt multi barbati care inseala dar si mai multi care nu o fac, din dragoste sau din considerente morale. Personal consider insa, ca indiferent de motivele pentru care o fac, cei care inseala pot fi reabilitati. Nu spun ca trebuie iertati si primiti inapoi ci, pentru binele lor in viitor, ca se pot schimba. Sa vedem cum.

Sa simta atat vina cat si rusine in acelasi timp

Cei care inseala pentru prima si ultima oara, simt acest sentiment de nevinovatie si multi dintre ei nu vor mai fi tentati sa o faca din nou, vazand cat rau pot produce nu numai lor ci in special persoanei iubite, cu care se afla intr-o relatie. Rusinea se naste si ea din sentimentul de vinovatie. Pentru cei care nu au invatat din prima experienta de acest gen, a simti deopotriva vina si rusine pentru comportamentul lor, poate fi prima treapta pe calea catre reabilitare.

Sa fie inselati la randul lor

Unii oameni nu se vor invata minte decat in momentul cand vor simti pe propria piele raul cauzat celorlalti. Doar atunci cand vor simti si ei agonia si frustrarile cauzate de inima ranita, isi vor da seama cat de mult au gresit si majoritatea vor incerca sa nu mai repete greseala.

Citește mai mutle pe Lyla.ro

Comentarii Facebook