Cum mergea Elena Udrea la serviciu când lucra la Cotroceni. Era scandalos

 

Adriana Saftoiu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, a relatat în cartea ei ”Cronica de Cotroceni” cateva episoade savuroase ce o au în prim plan pe blonda Elena Udrea.

 

Una dintre povești o vizeaza pe Elena Udrea, care a fost sefa Cancelariei Prezidentiale. Adriana Saftoiu povesteste ca, intr-o vizita de lucru in Polonia, Elena Udrea a purtat un decolteu exagerat de mare, care a atras atentia tuturor celor din delegatie.

 

Potrivit celor scrise de Adriana Saftoiu, tinuta era atat de nepotrivita incat Traian Basescu a fost nevoit sa intervina la un moment dat.

 

Intr-o vizita de o zi in Polonia – unde ne-a insotit si György Frunda, care privea cu o anumita ingaduinta bustul sefei Cancelariei, asezata in fata lui in aeronava prezidentiala – Traian Basescu i-a sugerat, cat a putut de discret, sa incerce ceva mai acoperit. Spatiul era prea mic ca sa nu fie auzita conversatia”, a scris Adriana Saftoiu.

 

A marturisit ca nu are bagaj cu ea, fiind o vizita cu intoarcere in aceeasi zi. Dar, odata ajunsi la sol, Elena a disparut din delegatie. A reaparut in cladirea unde avea loc acel summit pe tema drepturilor minoritatilor, cu bluza schimbata. Purta o helanca.

 

”Traian Basescu nu s-a putut abtine: ”Acum ai exagerat cu bluza asta de manastire”. Uneori aveau haz impreuna… 19 februarie 2005. Elena a reusit sa atraga toate privirile la intalnirea cu delegatia rusa.

 

”Imbracata, de altfel, intr‑un elegant compleu negru, sacoul se inchide sub bustul care se profileaza provocator. Chiar si taciturnul Stolojan e de acord ca e prea adanc decolteul”, mai scrie Saftoiu.

Comentarii Facebook