Cum amenință Firea consilierii locali care nu vor să îi voteze un proiect: "Voi face publică lista cu toate rudele dumneavoastră”



Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și-a ieșit din fire în timpul ședinței de consiliu general, din cauza faptului că opoziția nu a vrut să îi voteze bougetul de 1,2 miliarde lei acordat celor 22 de companii municipale.

Astfel, în cadrul ședinței de miercuri, primarul PSD al Capitalei a declarat că va face publică "lista" cu rudele, iubiții, amantele din primărie ai consilierilor PNL.

"Voi face publică lista cu toate rudele dvs, domnule consilier general, cu prietenii colegilor dvs... Avem lista completă cu toate. Rudele, cunoștințele, prietenii, vecinii, iubiții, puncte puncte, ai celor de la PNL, PDL, acești consilieri care se opun, dar rudele și prietenii lor câștigă bani grei de la Primărie", a declarat Gabriela Firea în ședința de consiliu general, conform reașitatea.net.

Acuzațiile lui Firea vin după ce presa a scris că directorii din companiile înființate la primăria Capitalei au susținere politică.



Comentarii Facebook