Cum a ajuns un tânăr de 21 de ani să câștige 1.000 de dolari pe zi, plimbându-se cu mașini


Un tânăr american, în vârstă de 21 de ani, a fondat canalul de YouTube Vehicle Virgins, iar acum explicp de unde a pornit această afacere care îi generează venituri de mii de dolari lunar.

Parker Nirenstein este student la Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii Michigan, informează BusinessMagazin.ro. Cu ajutorul câtorva camere de filmat GoPro, el realizează videoclipuri în care prezintă diverse maşini. Pare o idee simplă, dar canalul său a strâns peste 200.000 de abonaţi şi i-a permis să cumpere maşina visurilor lui: un Lamborghini Gallardo.

Astfel, pe 20 martie, canalul Vehicle Virgins a generat aproape de 1.000 de dolari, record absolut pentru tânărul american.

"A început ca un mod de a oferi sfaturi celor care voiau să îşi cumpere o maşină", povesteşte Parker. "Mai mulţi colegi veneau la mine cu întrebări, pentru că eu şi prietenii mei vorbeam toată ziua de maşini. Acum un an, canalul a început să crească, şi asta mi-a permis să conduc maşini la care nu aveam acces în mod normal."

Pentru a putea primi mașini în test, Parker spune că la finalul fiecărui clip menționează de la ce dealer poate fi cumpărat respectivul model, făcându-le astfel publicitate.

Mai mult, odată ce canalul său a prins notorietate, companii mari precum Hyundai sau Toyota au început să îi trimită acestuia mașini pentru a le prezenta în clipurile sale.

Comentarii Facebook