Cristian Tudor Popescu, inspaimantat de cei care ii iau apararea lui Serban Huidu. Are dreptate?


Editorialitul Cristian Tudor Popescu a scris un editorial pe marginea accientului produs de Serban Huidu la Brasov, spunand ca sunt inspaimantator de multi cei care ii iau apararea.

"Nu il acuz pe cetateanul Huidu inainte s-o faca organele in drept. Persoana cetateanului Huidu nu-mi spune nimic, nici de bine, nici de rau. Ceea ce nu pot sa nu comentez e atitudinea altor cetateni ai acestei tari, nu putini", a scris CTP in Gandul.

"Inspaimantator de multi sunt cei care pe internet sau la televizor 'ii iau apararea' lui 'Serban' inainte ca sa fi fost acuzat de ceva. Ei se declara alaturi de starul tv, care e intreg impreuna cu familia lui, de familiile celor striviti in Loganul dat peste cap pe contrasens de 'tancul' lui Huidu nu zice nimeni nimic. Problema e daca o sa mai poata Huidu sa-si faca emisiunile umoristice...", puncteaza editorialistul.

"Incerc sa mi-l imaginez pe S. Huidu, dupa ce a trecut 'cu bine' de tot 'ghinionul' asta, intr-o noua emisiune cu rating, facand glume. La televizor", a incheiat Popescu.

Citeste editorialul in intregime AICI!

Comentarii Facebook