Vineri 27 Ianuarie

Coreea de Nord cere interzicerea unei comedii care îl ironizează pe Kim Jong-Un: ”E un act de terorism” VIDEOO nouă comedie de la Hollywood îl ironizează pe liderul nord-coreean Kim Jong-Un, iar regimul comunist de la Phenian nu apreciază deloc pelicula, despre care spun că este un"act de terorism".

În comedia "The Interview", actorii Seth Rogen şi James Franco joacă rolurile a doi jurnalişti de televiziune însărcinaţi de CIA cu asasinarea lui Kim Jong-Un, interpretat de actorul americano-coreean Randall Park.

Filmul este turnat în oraşul canadian Vancouver și va fi lansat în Statele Unite pe 14 octombrie.

Într-un comunicat de presă difuzat miercuri de agenţia oficială KCNA, un purtător de cuvânt al diplomaţiei nord-coreene i-a catalogat drept "gangsteri" pe producătorii şi regizorul filmului şi a cerut cenzurarea acestuia, potrivit Mediafax.

"Realizarea şi difuzarea unui film despre un atentat contra liderului nostru (...) reprezintă un act de terorism şi un act de război absolut intolerabile", se afirmă în acel comunicat.

Administraţia americană trebuie să interzică filmul, altfel Coreea de Nord va fi constrânsă să opereze "represalii nemiloase", a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

Comentarii Facebook