Constantin Iosef atacat de tatăl lui Teo, se apără


Constantin Iosef a decis să răspundă acuzaţiilor aduse de socrul său, Ion Uţă, care l-a acuzat, după despărţirea de fiica sa, Teo Trandafir, că ar fi un vânător de zestre.

Iosef răspunde foarte hotărât tuturor acuzaţiilor venite din partea tatălui lui Teo şi potrivit cărora ar fi urmărit doar faima şi banii vedetei:  "Publicitatea făcută în jurul meu nu o doresc nimănui, trebuie să fii nebun să vrei asta".

De altfel, fostul rugbist mărturiseşte că a refuzat numeroase interviuri sau pictoriale, iar în ceea ce priveşte banii, i-a câştigat singur: "Am fost stăpân pe picioarele mele de la 21 de ani, când am părăsit România şi asta nu se va schimba acum.

Am trăit din rugby şi am muncit, nu am avut cele mai onorabile munci sau salarii impresionante, dar am avut cât mi-a trebuit şi, cel mai important lucru, nu am depins de nimeni".

Fostul soţ a lui Teo a declarat că nu mai are de gând să plece în Franţa, dimpotrivă, se va stabili în România, unde va încerca să trăiască din sportul care l-a consacrat, aşa cum a declarat pentru Observatorul Antenei 1, scrie Libertatea.

Bărbatul nu a vrut să comenteze nimic despre despărţirea de soţia sa, Teo Trandafir.

Comentarii Facebook