20 de lucruri SURPRINZĂTOARE despre sex


Pentru unii sexul e un subiect tabu, dar pentru alţii a reprezentat un subiect de analiză şi cercetare încă din cele mai vechi timpuri.

Dacă credeai că sexul este un subiect care nu-ţi mia ridică semne de întrebare, iată 20 de lucruri pe care nu le ştiai şi care te vor surprinde.

1. Prima formă de relaţie sexuală/Împerechiere a apărut acum 2 miliarde de ani, chiar dacă pe Terra viaţa a apărut acum 4 miliarde de ani.

2. Având în vedere că cele mai eficiente forme de reproducere sunt cele asexuate, cercetătorii nu au reuşit încă să răspundă la ce e bun sexul.

3. Mai ales pentru cei care refuză să se cupleze: dati-ne voie să vă povestim că mai există cazuri, şi anume o specie de vierme hermafrodită, Dendrobaena Rubida, care, dacă nu-şi găseşte partener de împerechere, îşi dublează lungimea corpului şi astfel partea feminină se întâlneşte cu partea masculină.

4. Desi monogami cunoscuţi, femelele anumitor specii de pinguini practică… prostituţia, oferindu-şi favorurile sexuale în schimbul materiei prime necesare construirii cuibului pentru pui.

5. Anumite specii de pinguini oferă “cadouri” partenerelor, chiar fără să obţină nimic în schimb. Ceea ce nu se poate spune mereu şi despre specia umană.

6. O anumită specie de maimuţe (Macacii) au un fel atipic de a se împerechea: ţipă. Dacă femela nu ţipă deloc în timpul împerechierii, masculul nu ajunge să ejaculeze niciodată. Medicul primatolog german Dana Pfefferle a realizat un studiu pe un grup de maimuţe din această specie şi a numărat femelele care au scos acest ţipat la împerechiere, urmărind, totodată, mişcările pelviene ale masculilor.

7. In Statele Unite o astfel de situatie ajunge inevitabil pe YouTube.

8. Peştii emit anumite sunete cu ajutorul oaselor şi al dinţilor. Cercetatorul Grant Gilmore susţine faptul că peştii masculi emit astfel de sunete pentru a cuceri femelele.

9. O specie de furnicar care trăieşte în Australia are un penis cu patru capete, însă doar doua dintre ele intră în acelasi timp în vaginul femelei furnicar.

11. O anumită specie de caracatiţă se împerechează cu femele mult mai mari ca dimensiune, trimiţându-şi penisul de la distanţă, direct în vaginul femelei (penisul aflat într-un tentacul).

 

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro.

Comentarii Facebook