Clipul care a strâns 16 milioane de vizualizări e un FALS


Un copil de 2 ani a fost filmat în timp ce era luat pe sus de un vultur într-un parc. Filmuleţul care a strâns 16 milioane de vizualizări în două zile e un fals.

Un vultur american dă câteva ture deasupra unui parc până îşi face curaj să prindă în ghearele sale un copil de 2 ani care stătea pe iarbă. Un bărbat impresionat de zborul păsării a înregistrat momentul când vulturul s-a aruncat asupra copilului pe care l-a şi ridicat de la pământ, dar după câţiva metri l-a scăpat.

Clipul care a strâns peste 16.000.000 de afişări într-o singură zi este, însă, o farsă. În spatele ei au stat trei studenţi de la Centrul Naţional de Animaţie şi Design din Montreal, care au avut de pregătit un proiect de animaţie 3D pentru şcoală.

"Atât acvila, cât şi copilul au fost creaţi cu ajutorul animaţiei 3D şi au fost integraţi pe urmă în film", anunţă şcoala care îi are ca elevi pe cei din spatele videoclipului, Normand Archambault, Loic Mireault and Felix Marquis-Poulin, informeaza Daily Mail.

"A fost un proiect pentru cei din al cincilea semestru al şcolii noastre, menit să realizeze videoclipuri care au standarde de calitate conforme cu industria de azi", mai notează şcoala.


Comentarii Facebook