Cine sunt clujenii care au fost la nunta lui Dragnea Jr.

 

Palatul Snagov a fost neîncăpător la nunta anului din politica românească. Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a căsătorit cu Gina Alexandra Tătulescu.

 

Nu puteau lipsi de la nuntă nici liderii politici clujeni, Vasile Dâncu, liderul PSD Cluj, Horia Nasra, şi deputatul Cornel Itu. Se pare că ultimii doi au stat foarte aproape de masa socrului mare, Liviu Dragnea, de care sunt și foarte apropiați. 

 

La nuntă a fost și sociologul Mihai Mocanu, unul dintre foştii colaboratori ai lui Vasile Dâncu, scrie Ziarul Făclia.

 

Nunta fiului preşedintelui PSD a fost organizată pe malul lacului Snagov, la 40 de km de Bucureşti, în apropiere de Mănăstirea Snagov. Invitaţii la nuntă au avut la dispoziţie numeroase săli de evenimente, o pajişte generoasă, bărcuţe de agrement, un ponton şi un hotel de lux.

 

Mireasa, Gina Alexandra Tătulescu, este fiică de preot, iar naşii de cununie au fost, Doina şi Sorin Paul Stănescu. 

 

Sorin Paul Stănescu este cel mai important afacerist din domeniul veterinar și un îmbogățit din afacerile agricole. Cele trei societăți importante ale sale au cifre de afaceri de peste 300 de milioane de lei: A&S International 2000 SRL (47 de milioane de lei în 2017), Institutul Pasteur (cu filiala din Filipești de 91 milioane de lei în 2017) și Farmavet (164 milioane de lei).

 

Mai trebuie adăugată și cifra de afaceri de 100 de milioane a fermelor de cereale, zootehnice și psicicole pe care le mai deține sau controlează familia Stănescu.

 

Comentarii Facebook