Miercuri 24 Aprilie

Cine ii va lua locul lui Huidu la Cronica Carcotasilor


Serban Huidu nu va mai aparea la Cronica Carcotasilor si locul lui va fi luat de un alt personaj cunoscut si care colaboreaza cu emisiunea.

 
Alaturi de Mihai Gainusa va aparea Codrut Keghes, alias "Dezbracatu'", precizeaza surse din Prima TV citate de presa centrala.

Serban Huidu nu va aparea nici in editia de miercuri seara, 26 octombrie, cand va fi o emisiune speciala cu mai multi invitati care vor discuta despre cazul Huidu.

"Nu este vorba despre apararea lui serban sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul 'Cronicii Carcotasilor' si al echipei, fara serban", a precizat Gainusa.

Codrut Keghes, 39 de ani, a urmat cursurile Facultatii de Teatru ale Universitatii Hyperion, facandu-se remarcat ca un bun imitator la emisiunea "Bank Show", de la Prima TV, in 2001.

Serban Huidu a anuntat ca nu va mai aparea in emisiunile tv si radio din respect pentru cele trei victime din accidentul din 16 octombrie.

"Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru. Pe scurt, as vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisine de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta Cronica trebuie sa continue", a scris Huidu pe blog.

 

Comentarii Facebook