Cine este cântăreața care a împușcat în cap un șofer în București

 

Femeia care a împușcat în cap un șofer, în București, joi, 12 septembrie, în jurul orei 12.00, este o fostă componentă a unei trupe de muzică.

 

Tânăra conducea mașina iubitului ei, deşi avea permisul suspendat. Ea a avut o altercație în trafic și a scos un pistol cu gaze, deși nu avea permis nici pentru acesta, și a împuşcat în cap un alt şofer, scrie ziarulring.ro.

 

Cele trei tinere aveau numai 17 ani cand au debutat. Versurile indraznete ale pieselor lor, dar si interviurile picante pe care le dadeau au atras atentia imediat asupra lor, fetele fiind catalogate drept rebelele din showbiz-ul romanesc.

 

Celebritatea in cazul lor nu a durat insa prea mult, iar dupa cativa ani au revenit cu picioarele pe pamant si s-au pus serios cu burta pe carte. Una dintre ele a urmat Facultatea de Limbi Straine, pe care a terminat-o printre primii din generatia ei. Mai mult, de cand s-a lasat de muzica, s-a concentrat serios pe cariera, devenind traducator-interpret autorizat de limba engleza si colaborator pentru mai multe publicatii.

 

Comentarii Facebook