Cele mai grave păcate care pot distruge o relaţie


Într-o relaţie, te simţi ca într-un parteneriat. Trebuie să accepţi mofturi, să faci compormisuri, să renunţi la unele libertăţi şi chiar capricii.

Chiar dacă majoritatea contractelor de acest fel nu sunt scrise, iar în cele semnate în faţa primarului nu se stipulează cine face curăţenie, cine face de mâncare, cine spală haine sau când şi cu cine poţi ieşi în oraş, aceste lucruri trebuie puse la punct de la bun început, după propria voinţă.

Iată deci, care sunt cele mai grave greşeli pe care le poţi comite într-o relaţie, potrivit kudika.ro.

Infidelitatea

Cine înşeală o dată va înşela şi a doua oară. Ştiţi la fel de bine amândoi. Ideal este să va iubiţi şi să vă apreciaţi cât mai mult, dar, mai ales, să vă provocaţi unul pe celalalt, astfel încât să nu simtă niciunul dintre voi nevoia de a apela la serviciile unei a treia persoane.

Minciuna

Pe cine şi cum au ajutat vreodată minciunile? E drept, pe moment te poţi convinge că sunt cele mai bune alegeri. Însă, pe termen lung, minciunile sunt otravă ce ucide lent încrederea reciprocă şi, implicit, relaţia.

Mândria

Nimeni nu trebuie să suporte aerele semenilor săi, pentru că oamenii sunt şi trebuie să se vadă unii pe alţii egali din naştere. Nimeni nu are niciun motiv să fie mândru, cu atât mai puţin faţă de persoana pe care pretinde că o iubeşte, indiferent cine aduce mai mulţi bani în casă şi cine are mai multe clase.

Necuvântarea

Dacă te întreabă ce ai... şi ai ceva, poveşteste-i ce a făcut greşit, nu îi spune că ai nimic. Nu te feri de el: este iubitul tău şi are dreptul şi obligaţia să ştie ce se întâmplă cu tine şi cu relaţia voastră.

Neîncrederea

Nu trebuie să îl suspectezi de fiecare dată când întârzie acasă că te înşeală. Oamenii au tot felul de motive pentru care întârzie. Nu fiecare privire înseamnă ce crezi tu că înseamnă. Dacă ţi se pare ceva suspect... îl poţi întreba oricând, doar ştii că îţi vei da seama dacă te minte. Dar are dreptul să îi acorzi prezumţia de nevinovăţie până la dovada contrara.

Citeşte mai mult pe Kudika.ro.



Comentarii Facebook