Cele mai ciudate diete: dieta cu hormoni din urină sau dieta cu spermă!

Femeile în special atunci când vine vorba de siluetă sunt dispuse să ţină chiar şi cele mai ciudate şi prosteşti diete şi asta doar pentru a arăta cât mai bine. Însă nu de fiecare dată aceste diete ele sunt şi benefice.

1. Injecţii cu hormoni din urină
Această dietă se bazează pe injecţii zilnice cu un hormon, numit HGG, extras din urina femeilor însărcinate. Deşi acest hormon era folosit în tratarea problemelor de fertilitate, unii cercetători susţin că injecţiile cu HGG reduc şi apetitul. Pe lângă aceste injecţii, regimul impune şi consumul a doar 500 de calorii zilnic, în vreme ce necesarul de calorii pentru o femeie se situează între 2000 şi 2500 de calorii în fiecare zi.

2: Dieta cu tenii
Această dietă se bazează pe înghiţirea ouălor de tenii, care pot fi găsite în carne preparată necorespunzător sau în fecalele animalelor infectate, care se dezvoltă apoi în intestin. Această metodă este însă una foarte periculoasă pentru sănătate. Acest parazit poate provoca atacuri de apoplexie sau meningită.

3: Dieta cu bucăţi de vată
Este suficient să citeşti doar denumirea dietei ca să-ţi dai seama că este una dintre cele mai stupide şi nocive soluţii de a slăbi. Această dietă prespune consumul bucăţilor de vată pentru a oferi senzaţie de saţietate şi se pare că a avut mulţi susţinători printre supermodele şi dansatori.

4: Dieta cu spermă
În anul 2002, o vedetă din filmele pentru adulţi, Kim Kelly, a mediatizat dieta pe care se pregătea să o urmeze. Vedeta intenţiona să consume doar spermă timp de 30 de zile, având câte şase mese pe zi. Ea a ţinut dieta timp de 8 zile, însă din păcate nu a avut suficienţi donatori pentru a urma dieta pe tot parcursul celor 30 de zile. Dieta cu spermă rămâne în topul celor mai ciudate şi stupide diete urmate vreodată.

 

Vezi mai multe pe eva.ro

Comentarii Facebook