Cele mai amuzante promisiuni electorale



Candidatii la primarii si consiliile locale s-au intrecut in promisiuni pe cat de amuzante pe atat de nerealizabile. Ei au promis de la Somes navigabil la plantatii de pomi fructiferi in statiile RATB, potrivit realitatea.net.

 

1. Interzicerea imperecherii cainilor, prin separarea masculilor de femele (Marin Postolache, candidat la primaria Slatina, PRM)


2. "Sedintele C.L. se vor tine la Casa de Cultura pentru ca orice cetatean sa poata vedea care din consilierii locali sunt impotriva modernizarii orasului” (Marin Ciociia, primaria Mangalia, PP-DD)


3. Infiintarea Sfatului inteleptilor (Ion Raducanu, candidat la primaria Timisoara, UNPR)


4. Somes navigabil pe relatia Cluj - Dej (Alin Tise, candidat presedinte CJ Cluj, PD-L)


5. Interzicerea efectuarii lucrarilor de reparatii pe drumurile publice din oras pe timpul zilei (Cornel Briscaru, candidat primaria Targu Mures, USL)


6. "Dan Diaconescu se va muta la Constanta, unde va deschide si un post TV Regional OTV daca PP-DD va castiga alegerile locale” (Gheorghe Slabu, presedinte PP-DD Constanta)


7. "Sa se renunte la maturi in Bucuresti, pentru ca matura plimba praful din stanga in dreapta. Sa se achizitioneze aspiratoare” (Silviu Prigoana, candidat Primaria Capitalei, PD-L)


8. Garda Civila a Pensionarilor, formata din voluntari si organizata pe strazi si cartiere (Marius Nicoara, candidat primaria Cluj-Napoca, USL)


9. Se vor construi cate zece biserici in fiecare sector din Bucuresti (George Becali, candidat la Primaria Bucuresti)


10. "Indiferent de sursele de finantare, promit cea mai frumoasa baza sportiva din zona, pentru ca avem o echipa de oina cu traditii” (Dumitru Lazaroiu, candidat primaria comunei Ramnicelu, Buzau, PD-L)

Comentarii Facebook