Miercuri 24 Aprilie

Cel mai mare parc de distracţii din România se deschide vineri

 

Diverland, cel mai mare parc de distracţii din România, se va deschide la începutul acestui week-end. 

 

Acesta va fi cel mai mare parc de distracţii din România şi din Europa de Sud-Est, şi va fi situat la ieşirea din cartierul Militari din Bucureşti, îşi va deschide porţile pentru public la începutul acestui week-end

 

Acesta va fi construit pe o suprafaţă de 35 hectare, complexul de entertainment Divertiland va avea, la finalizarea lucrărilor, un parc acvatic în aer liber, un parc de distracţii în aer liber şi un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un club wellness, cu centre dedicate activităţilor sportive şi spa.

 

În water park mai sunt 17 cabane private, potrivit hărţii disponibile pe site-ul proiectului. Cabanele private VIP Birds of Africa se adresează celor care vor să aibă parte de intimitate şi servicii extra: servire din partea personalului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, şezlonguri şi wi-fi.

 

Plaja cu nisip din parcul acvatic are o suprafaţă de 3.000 mp şi cuprinde restaurante, snack baruri, cafenele, spaţii comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri şi terenuri de volei de plajă.

 

Parcul La Plaja se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 70.000 de mp, incluzând locurile de parcare, şi are o capacitate maximă de 7.000 de vizitatori zilnic, scrie realitatea.net

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook