CEL MAI JENANT LUCRU care ţi se poate întâmpla în timpul unei PARTIDE DE SEX


Viaţa sexuală din viaţa reală este departe de perfecţiunea pe care o vedem în filmele de dragoste de la Hollywood, aşa că mici incidente pot oricând să apară.

Câţi dintre voi n-aţi întâmpinat mici incidente care v-au făcut să roşiţi de ruşine si să uitaţi cu totul de romantism sau pasiune? Nu trebuie însă să facem mare caz din asta ci să trecem peste momentele jenante fără să dăm prea mare atenţie, mai ales că se întâmplă şi la case mai mari.

Iată 8 situaţii stânjenitoare sexuale comune şi ce trebuie făcut pentru a trece mai uşor peste ele, potrivit problemesex.ro.

El ajunge primul la orgasm
Nu este nici ceva ruşinos, nici de învinuit. Se mai intâmplă. Oricum se va simţi mai ruşinat decât îţi închipui. Nu încerca să-l dojenesti sau să-i araţi frustrarea. Mai bine soliciţi o a doua rundă, mai târziu sau altă dată, spune dr. Gilda Carle, expert în relaţii de cuplu.

Gazele
Ups! Ce e de făcut? Gazele sunt ceva natural, iar experţii spun că o persoana flatuleaza în medie de 15-25 de ori pe zi, iar din cauza agitaţiei din timpul actului sexual gazele se pot accentua. E de la sine înteles că în acele momente e mai greu să te controlezi şi te poti scăpa. Însă nu lăsa un simplu pârţ să-ţi strice dispoziţia. Cere-ţi scuze şi schimbă subiectul!

El vrea ceva ce nu-i place soţiei
Dacă soţul tău îţi sugerează ceva cu care nu te simţi confortabil, nu-l refuza total, spune psihologul Stephanie Buehler, specialist în terapie sexuală. Mai bine încearcă să negociezi o fantezie. Adaugă ideii lui şi câteva lucruri care-ţi plac ţie. Dacă-i şopteşti ce ţi-ar placea la ureche, o să-l stimulezi mai mult.

Accident minor
Dacă se întâmplă ca în timpul actului sexual să fiţi zgâriaţi sau muşcaţi puţin mai tare sau dacă pur şi simplu vi s-a pus un cârcel, asta nu înseamnă că trebuie să renunţaţi. Regula numărul 1: Depaşiti momentul (chiar dacă trebuie să luaţi o aspirină ca să vă treaca). Regula numărul 2: Râdeţi pe seama incidentului, spune dr. Carle.

Unul vrea, altul nu
Indiferent cine refuză o partida de sex, celălalt trebuie să înţeleagă că asta nu înseamnă "Nu mă mai iubeşte!". Într-o relaţie de cuplu, partenerul trebuie să înţeleagă că este Ok să spui Nu sexului, indiferent de motiv, spune dr. Buehler. Şi cum tonul face muzica, refuzul nu trebuie să fie categoric, cu o voce gravă, ci suavă, eventual cu sugestia că în câteva zile să fiţi pregătiţi amândoi pentru o partida de amor.

Strigă numele altcuiva
Ce faci dacă în timp ce faci sex cu soţia/soţul strigi numele iubitului(ei) din liceu? Creierul este un organ foarte sensibil, mai ales în timpul sexului când eşti cel mai puţin apt să gândeşti înainte să vorbeşti, spune dr. Carle. Dacă ţi se întâmplă, cu siguranţă vei răni sentimentele celuilalt, însă trebuie să-l asiguri de dragostea ta totală şi să invoci o fantezie pe care o aveai în minte.

Intră copilul în cameră
Un moment de care toţi parinţii se tem. Imaginaţi-vă un puşti de 5 ani venind somnoros în camera părinţilor să ceară apă. De obicei, copiii sunt confuzi în ceea ce priveşte sexul şi de cele mai multe ori crede că părinţii se ceartă sau îşi fac rău. În loc să-l trimiteţi imediat la culcare, eventual şi pe un ton răstit, explicaţi-i imediat că mami şi cu tati au momente în care îşi arată dragostea şi că ceea ce a văzut el fac toţi oamenii căsătoriţi, explica dr. Buehler. O altă variantă ar fi ca data viitoare să incuiaţi uşa.

Zgomote stânjenitoare
Sexul nu e perfect ca la Hollywood, spune Debby Wade, consilier marital. Incontinenţa, zgomote stânjenitoare, balonare toate pot spulbera romantismul pe care-l presupune o partidă de amor. Câte femei n-au experimentat senzaţia de aer prins în vagin care duce la producerea unui zgomot asemănător eliminării de gaze. E asa de comun, încât sunt rarităţi doamenele care n-au trăit senzaţia. Trebuie pur şi simplu să faci glume pe seama experienţei neplăcute şi să treceţi amândoi repede peste momentul stânjenitor. 





Comentarii Facebook