Cel mai inovativ smartphone din lume ar putea fi pus în producție în viitorul apropiat



Smartphone-ul modular, ce poartă numele de cod Ara, realizat de Motorola, în colaborare cu Phonebloks, ar putea să fie pus în producție în viitorul apropiat.

Acesta ar putea fi vândut prin programul Moto Maker, de personalizare a terminalelor. Motorola permite momentan în Statele Unite alegerea unor combinaţii de culori pentru smartphone-ul său Moto X. Dennis Woodside, CEO Motorola, a afirmat de curând că primul prototip va fi prezentat în curând, iar produsul final ar putea fi vândut prin Moto Maker. Din păcate, ar putea să fie disponibil iniţial doar în Statele Unite, la fel ca modelele Moto X personalizate, anunță go4it.ro.

Smartphone-ul modular al celor de la Motorola ar putea deveni comercial chiar din 2014.

Proiectul Ara este unul foarte special pentru că poate fi personalizat în proporție de 100%. Acesta revoluționează modul în care sunt fabricate smarthpone-urile, fiind construit din module separate. Astfel, fiecare utilizator poate alege toate elementele folosite în construcția gadget-ului, de la ecran, până la procesor sau baterie, iar marele avantaj este că atunci când o componentă se strică, sau utilizatorul dorește să își upgradeze telefonul, componenta poate fi înlocuită foarte ușor.

Comentarii Facebook