Ce zice Becali despre Apocalipsă: O să vină peste 100 de ani


Gigi Becali crede că sfârşitul lumii nu va veni pe data de 21 decembrie, dar este sigur că va veni în următorii 100 de ani.

Deputatul liberal a spus că atâta timp cât oamenii sunt încă credincioşi, Apocalipsa nu va veni, dar pentru că omenirea merge în pas alert în direcţia diavolului, o să vină cam într-o sută de ani.

"Hai să vă spun cu sfârşitul lumii. Cât o să vedeţi monahi care se roagă, mii şi mii de oameni care se calcă să atingă sfintele moaşte, cât timp sunt bisericile pline, nu va veni sfârşitul. O să vină peste 100 de ani, mai mult nu cred că durează. Avansează lumea prea repede spre diavol. Dumnezeu a lăsat energii, cum vorbeşti la telefon în America? Prin energiile astea. A zis Dumnezeu să fie tărie, asta înseamnă energii. Noi le-am folosit spre moarte, spre nenorociri", a spus Becali, pe holurile Parlamentului.

În privinţa semnelor care ar trebui să prefaţeze Apocalipsa, deputatul PNL a arătat că sfârşitul lumii va veni atunci când bărbaţii vor merge de mână pe stradă, adăugând că discriminarea este arma diavolului.

"Atunci va veni sfârşitul, când vor renunţa oamenii la biserică, când o să vedeţi bărbaţi ţinându-se de mână şi...Gata, dacă le zic pe toate mă ia discriminarea, discriminarea e a diavolului", a încheiat Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Comentarii Facebook