Miercuri 24 Aprilie

Ce trebuie să ascunzi la prima întâlnire


Prima impresie contează destul de mult când mergi la o întâlnire, iar unele lucruri ar trebui ascunse. Nu este vorba de secrete sau informații personale, ci de un banal obiect, care îți poate transorma întâlnirea promițătoare într-un eșec.

Un studiu efectuat de specialistii de la Universitatea din Essex a aratat ca pastrarea telefonului mobil pe masa la prima intalnire poate distruge orice sansa la o relatie viitoare, sau, cel putin, ingreuna procesul de apropiere dintre cele doua persoane, scrie Lyla.ro.

Cercetarea coordonata de profesorul doctor Andrew Przybylski a aratat ca nivelul de empatie scade între 20 si 35% daca exista un telefon mobil la vedere, nu mai vorbim daca este si folosit de unul dintre potentialii parteneri.

Tot în cadrul aceluiasi studiu, cercetătorii britanici au descoperit ca dacă telefonul mobil este lăsat în altă incapere decat cea în stau cei doi “proaspeti amorezi” cresc semnificativ sansele unei apropieri emotionale si fizice.

Indiferent ca o femeie isi tine la vedere telefonul mobil, sau un barbat, mesajul transmis celuilalt este clar: nu esti suficient de important incat sa ma rup de treburile mele doua-trei ore cat tine intalnirea.

Mai multe detalii pe Lyla.ro

Comentarii Facebook