Ce staţiune din România a fost premiată la World Ski Awards

 

O staţiune din România a fost premiată la World Ski Awards, fiind pentru prima dată când o stațiune din țara noastră a fost nominalizată. 

 

Staţiunea Sinaia a fost premiată în cadrul Galei World Ski Awards, din Austria, acesta fiind primul an în care România este inclusă pe lista nominalizărilor, cu 10 destinații.

 

2017 este primul an în care România a fost inclusă pe lista nominalizărilor în cadrul World Ski Awards, singura iniţiativă globală care premiază şi promovează excelenţa în turismul de iarnă, eveniment aflat la cea de-a V-a ediţie. Din cele nouă staţiuni nominalizate din ţara noastră, prin vot direct, Sinaia a câştigat trofeul şi statutul de cea mai bună staţiune de schi din România. Trofeul a fost înmânat reprezentanţilor oraşului, în cadrul Galei World Ski Awards”, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Primăria Sinaia.

 

Din România, la gala desfăşurată în Austria au fost nominalizate 9 staţiuni de schi: Sinaia, Poiana Braşov, Predeal, Azuga, Rânca, Arena Platoş, Straja, Vatra Dornei şi Vidra - Transalpina.

Comentarii Facebook