Miercuri 24 Aprilie

Ce spune familia Aurei Ion despre raportul accidentului aviatic din Apuseni

 

Familia Aurei Ion a comentat rezultatul expertizei tehnice a aeronavei prăbușite în ianuarie 2014, în Munții Apuseni.

 

Nu ştiu dacă ar trebui să le reprosez ceva pentru că raportul nu are valoare juridică. Mă aşteptam ca acest raport să abordeze responsabilitatea ROMATSA mai în detaliu şi NU cu probabilităţi. Mă aşteptam să ni se spună concret şi să se acorde seriozitate. Eu nu o să mă raportez la acest raport şi îmi doresc să mergem mai departe să aflăm purul adevăr. E important să găsim soluţii. 

 

De ce Aura a murit de frig? Dar la această întrebare trebuia să ne răspunde cei au investit bani.

 

Ei nu au fost găsiţi 7 ore. Şi când au fost găsiţi nu s-au respectat protocoalele. Noi mergem mai departe şi vom face expertiză la Procuratură. Am aşteptat 2 ani ca să putem face expertiza. Vă daţi seama câte se pot întâmpla în 2 ani: documentele dispar, oamenii uită. Reclam faptul că nu este seriozitate. Cei care ne conduc, care fac legea nu doresc ca noi oamenii să beneficiem de servicii, să fim salvaţi. 

 

De când lucrăm la această anchetă şi cu avocaţii am aflat multe detalii, am aflat o bucăţică din adevăr, ne mai trebuie timp să aflăm totul. Mă aşteptam să fie o simplă eroare, dar e multă rea voinţă. După accident, au fost mulţi oameni care au minţit şi au împiedicat aflarea adevărului. Toţi sunt vinovaţi, dacă se coordonau, contribuiau toţi şi identifcau, unii au o vină mai mare, alţii mai puţină, momentan nu pot să mă exprim. Atunci o să înţelegem de ce s-a prăbuşim avionul”, a spus Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, conform realitatea.net.

 

RAPORTUL ACCIDENTULUI AVIATIC din APUSENI

Comentarii Facebook