Ce se întâmplă când vrei să îți ștergi postările de pe Facebook?


Un blogger a avut parte de o întâmplace cel puțin stranie dupa ce a încercat să-și șteargă postările de pe profilul de Facebook.

Bloggerul isi prezinta povestea simpla prin care a incercat sa-si stearga tot continutul personal de pe Facebook. "N-am vrut sa-mi sterg tot contul de pe Facebook ci doar ceea ce am publicat acolo. Le-am luat post cu post si le-am sters pe toate", povesteste el, potrivit yoda.ro.

După nouă luni tânărul s-a conectat din nou la contul de Facebook și nu mică i-a fost surpriza când a văzut că postările sale au fost republicate de Facebook.

Tânărul nu s-a lăsat și a șters din nou postările, crezând că a fost doar o eroare. După alte nouă luni, pe 1 iulie, acesta s-a conectat din nou, iar toate postările sale au fost republicate.

"Facebook nu imi da de ales, probabil ca va trebui sa sterg tot contul. Ideea este ca au acces la tot ce ati publicat voi vreodata. Sa nu va surprinda intr-o zi ca si conturile sterse sa fie reactivate" este ideea pe care bloggerul o sustine in concluzia sa.

Comentarii Facebook