Ce ochelari de soare ți se potrivesc, în funcţie de forma feţei - FOTO

 

Ochelarii de soare sunt necesari pe timpul verilor toride pentru protejarea ochilor, dar mai au și un factor estetic. Astfel că, înainte de a porni în vacanță, mulți bat magazinele în căutarea ochelarilor cu forma perfectă. 

 

Cei cu fața rotundă pot purta ochelarii purtați și de piloți sau pătraţi. Cea mai buna alegere o reprezintă ramele angulare, pentru a oferi definiţie feţei.

 

 

Cei cu fața ovală pot purta cam orice pereche de ochelari, dar este indicat ca ramele ochelarilor să fie cel puţin la fel de late ca faţa în cel mai lat punct al său, pentru a da senzaţia de întreg, scrie rtv.net

 

.

 

Persoanele cu fața pătrată trebuie să poarte ochelari de soare rotunjiţi, cu ramele puţin curbate, iar o pereche de ochelari angulari ar putea să nu arate bine, deoarece va accentua trăsăturile respective.

 

 

Cei cu fața lungă ar trebui să poarte ochelari cu lentile care sunt mai mult lungi decât sunt late, pentru a balansa structura dură a feţei.

 

 

Persoanele cu fața în formă de inimă trebuie să se mărginească la un singur tip de ochelari, cei cu rame pătrate.

 

 

Persoanele cu fața în formă de diamant pot alege ce tip de ochelari de soare doresc, fiind favorizați. Totuși, ei trebuie să evite perechile de ochelari rotunzi sau pe cei pătraţi.

 

 

 

Lentilele în formă de lacrimă sunt perfecte pentru oamenii cu faţa triunghiulară, pentrfi folosite și rame pătrate sau angulare.

 

Comentarii Facebook