Ce obiecte pot creşte nivelul energiei pozitive din casă

 

Atunci cand casele in care traim sunt incarcate de energie pozitiva, la fel vor fi si vietile noastre. Acesta este de altfel si scopul Feng Shui, de a ne incarca spatiile vitale cu energie numita chi.

 

Iata cateva metode simple de a armoniza aceasta energie si de a ne incarca pozitiv locuintele astfel incat sa beneficiem de o armonie in viata de zi cu zi.

 

Culorile

 

Inconjoara-te cu culorile care iti plac si care te atrag cel mai mult. Poti utiliza efectiv nuantele celor 5 elemente pentru a balansa pozitiv in cel mai rapid mod energia din casa in care locuiesti, ori pentru a preveni sau trata anumite probleme de sanatate care se ivesc la un moment dat. Daca ai curte, poti atrage chi-ul cu un display colorat de lumini si flori amenajate cat mai frumos.

 

Oglinzile

 

Oglinzile sunt considerate ca fiind “activatori” de astfel de energie chi si sunt foarte indicate in amenajarea spatiului vital, alaturi de lumanari si flori. Cu exceptia dormitorului si a camerei unde luam masa (bucataria sau sufrageria) unde avem nevoie de energii yin care sa ne calmeze, oglinzile sunt bune cu cat sunt mai mari. Atentie insa, oglinzile divizate, fumurii sau cele in care nu iti poti vedea reflexia nu sunt considerate bune in Feng Shui. Trebuie sa ne putem vedea fara distorsiuni.

 

Luminile

 

Lumina va aduce intotdeauna mai mult chi (energie) in casa, asa ca trebuie sa te asiguri ca locuinta este bine luminata. Poti folosi de asemenea lumanarile pentru a crea o atmosfera propice meditatiei sau romanticului. De asemenea sunt indicate veiozele pentru a ilumina anumite piese de arta, plantele sau pentru a adauga ambienta in zonele yin ale casei precum dormitorul sau camera in care iei masa in mod obisnuit.

 

Cristale

 

Cristalele sunt considerate regulatoare de energie chi si sunt folosite in multe feluri in Feng Shui.

 

Animalele si plantele

 

Cei care detin animale de companie sau au casa impanzita de flori si plante au parte de un plus de energie chi in casa.

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook