Duminica 28 Aprilie

Ce isi doresc barbatii in pat, in functie de ZODIE


Modul in care se comporta si preferintele barbatilor in pat se pot afla cu usurinta din horoscop.

Berbec
Berbecii se comporta in pat la fel ca in viata de zi cu zi. Vor totul repede, la intensitate maxima, fara prea multe pregatiri prealabile. Vor ca femeia de langa ei sa se lase cucerita ca o prada greu de prins, pentru a simti cu adevarat satisfactia sexuala.

Taur
Taurii adora sa fie rasfatati, mangaiati si satisfacuti in cele mai variate moduri cu putinta. Sexul este primordial pentru acesti nativi, de aceea il solicita des si il vor in toate formele cu putinta, intr-o incapere curata, intima si confortabila.

Gemeni
Barbatul Gemeni este excitat de ceea ce vede si ceea ce simte cu mainile sale, de aceea este important sa te imbraci mereu sexi si sa te misti lasciv, ademenitor. Preludiul intelectual este la fel de important, asadar pregateste-ti mereu replicile obraznice inainte de sex.

Rac
Preludiul este extrem de important pentru barbatul Rac. Acesta are nevoie sa se simta in siguranta, sa fie alintat si sa primeasca multa afectiune. De altfel, saruturile si imbratisarile sunt cateodata mai placute decat sexul in sine pentru el.

Leu
Leul este un barbat pasional, care pastreaza o aparenta rece. Cand ofera el primul placere, o face urmarind cu siguranta alt scop ascuns. Ii place sa isi lase iubita sa faca cea mai mare parte din "munca", iar la final, se intoarce pe o parte si adoarme satisfacut.

Citeste mai multe AICI.

Comentarii Facebook