Cazul copiilor cu ochi negri: Sunt hibrizii, extratereștri sau diavoli?

 

Copiii cu ochii negri, extrem de mari și care nu au deloc iris sau alb în ochi incită și creează controversă. 

 

Primul caz al unui asemenea copil a fost semnalat în 1998. De atunci și până în prezent cazurile copiilor cu ochi negri s-au înmulțit inexplicabil. Cei care i-au văzut susțin că aceștia par lipsiți de suflet și emană sentimente negative. Există numeroase voci care susțin că acești copii ciudați provin în urma împerecherii oamenilor cu specia extratereștrilor gri.

 

Un prim caz terifiant

 

Pe 16 ianuarie 1998, Brian Bethel stătea într-o parcare, cu motorul maşinii pornit; Brian este jurnalist. În timp ce stătea acolo, doi băieţi s-au apropiat şi s-au oprit lângă geamul deschis, au cerut ca el să-i ducă acasă şi au cerut cu insistenţă să fie lăsaţi înăuntru. El îşi descrie reacţia imediată ca experimentând un răspuns biologic tipic în caz de atac, o descărcare de adrenalină şi anxietate.

 

A rezistat impulsului de a-i lăsa înăuntru, iar „copiii” au devenit extrem de agitaţi şi solicitanţi; când a închis geamul de la maşină, au devenit agresivi în cererile lor. El afirmă că atunci când geamul s-a închis, s-a uitat în ochii lor negri precum cărbunele, foarte mari, şi a simţit o teamă inexplicabilă, aproape paralizantă. Atunci a pornit maşină, lăsându-i pe marginea drumului, scrie efemeride.ro.

 

Kyle, Boise Idaho: „Un prieten m-a sunat noaptea târziu, complet îngrozit. Era în oraş cu prietena lui şi s-au oprit la un mini market ca să ia nişte snacksuri, înainte de a se întoarce la apartamentul lui, ca să înceapă o şedinţă maraton de vizionat filme „Ştiinţa războiului”. Când erau în parcare, doi copii s-au apropiat de maşină. Lucrul care mă înspăimântă cel mai mult cu privire la aceasta este că prietenul meu era atât de zguduit de ce se întâmplase, încât m-a sunat să-mi spună, înainte chiar de a pleca de acolo cu maşina. Am putut auzi teama în glasul lui, când am răspuns.

 

Mi-a spus că cei doi copii au bătut la geamul lui şi i-au cerut să-i ducă la o staţie de autobuz, la o depărtare de câteva mile. Dar prietenul meu a spus că amândoi copiii aveau ochi negri, solizi, şi vorbeau cu o asemenea încredere stranie, încât era aproape ca şi cum erau mai în vârstă decât arătau. Acum toate acestea, în aparenţă, nu mi-au părut atât de ciudate. Dar ştiţi, prietenul meu era atât de zguduit. Ca şi cum era chiar supărat. A spus că singurul copil care a vorbit, doar a continuat să insiste, ca şi cum ştia că dacă cerea destul de mult timp, prietenul meu avea să-l lase înăuntru.

 

El spune că s-a trezit chiar că mâna i se mişca pentru a deschide uşa, fără ca el să vrea, ca şi cum copilul exercita asupra lui un fel de control al minţii. Ei bine, în cele din urmă copiii au înţeles mesajul şi au plecat. I-am spus prietenului meu să aştepte acolo şi am închis. Prietenul meu a plecat cu maşina din parcare şi a fost lovit de un tir, care i-a omorât instantaneu atât pe el, cât şi pe prietena lui. Şoferul tirului a spus poliţiei că a virat ca să evite doi copii care mergeau pe marginea drumului.”

 

Caracteristicile copiilor cu ochii negri:

 

Au ochii extrem de mari, negri, fără iris și fără alb.

 

Pielea lor este extrem de albă, precum varul sau chiar a mai fost comparată cu plasticul

 

Par lipsiți de viață, fără suflet și fără sentimente

 

Emană doar sentimente negative, de spaimă, teroare și frică.

 

Toți vor să fie lăsați înăuntru, fie în casă sau în mașinile oamenilor.

 

Niciodată nu forțează intrarea și dacă sunt refuzați dispar pur și simplu. În caz contrar, cine intră în contact direct cu acești copii este urmărit permanent de ghinion.

 

Sunt îmbrăcați în haine care par croite de mână și care întotdeauna sunt mult mai mari pentru ei.

 

Umblă fie singuri sau câte doi, niciodată nu au fost văzuți în grupuri mai mari.

Comentarii Facebook