Miercuri 24 Aprilie

Cătălin Botezatu: "Sunt cel mai nefericit om. Mi-aş schimba viaţa oricând, m-am săturat"


Cătălin Botezatu, cel mai cunoscut designer romnân, este trist din cauza prietenilor şi din cauza faptului că trăieşte prea agitat.

Designerul spune că şi-ar schimba viaţa în orice moment dacă ar putea cu una mai liniştită.


"Sunt deprimat din cauza răutăţilor din jurul meu. Lumea este obişnuită să vadă un Cătălin fercit, ei bine nu e chiar aşa. Am obosit să mai cred în oameni, în prietenii, m-am săturat de prieteni. Am mai făcut o selecţie dură a prietenilor acum 17 ani, când am avut probleme. Toţi prietenii mei mă sună numai când au nevoie. Aş vrea să văd că oamenii mă sună fără niciun motiv, să vadă ce fac. Sunt într-o perioadă 'down' din toate punctele de vedere în afară de partea profesională.

Eu sunt cel care sun de obicei şi săptămâna asta nu am sunat pe nimeni şi nu m-a sunat nimeni. Preţul celebrităţii este viaţa mea, fericirea mea. Celebritatea costă al naibii de mult. Viaţa mea este complicată prin natura jobului pe care îl am. Aş schimba oricând viaţa mea cu a altuia, una mai liniştită. Să am şi eu un weekend liber, un job normal, nu mai există o vacanţă. Îmi place, dar m-am săturat. Simt nevoia să fiu ascultat, să vorbesc cu cineva care să mă înţeleagă. Sunt cel mai nefericit om. Sunt sincer din tot sufletul. Asta văd în oglindă, un om nefericit şi atât" a mărturisit Bote la Antena 1.

Comentarii Facebook