Cât de mult beau nativii din fiecare zodie și cum se comportă după

 

Atenţie la felul în care îţi alegi partenerul sau partenera! Citeşte şi descoperă cum se comportă fiecare zodie după ce consumă alcool, dar şi cât de mult preferă să bea.

 

BERBEC

 

Berbecii nu pot fi considerati drept consumatori mari de alcool. Insa, din cauza faptului ca prefera taria, este de ajuns sa ia la bord cateva pahare de whiskey sau palinca pentru a nu se gandi de doua ori inainte sa cumpere o sticla intreaga. Cu toate acestea, berbecii nu beau des, insa este foarte posibil ca atunci cand o fac sa mearga pana in panzele albe. Berbecii au un punct cheie unde pot fi opriti din abuz, insa devin foarte sensibili daca li se spune sa nu mai bea si atunci este posibil sa bea si mai mult din incapatanare.

 

TAUR

 

Spre deosebire de berbeci, taurii prefera bauturile fine. Consuma cu placere vinuri de soi si din cand in cand consuma si bere, mai ales la masa. Taurilor le place efectul alcoolului si devin deodata mult mai veseli decat sunt de obicei, lucru neasteptat pentru cei care-i cunosc. Nu beau atat de mult incat sa cada sub masa si sunt foarte amuzanti atunci cand se ametesc putin.

 

GEMENI

 

Fiind nativii unei zodii duplictare, gemenii au perioade in care ori nu beau aproape deloc ori beau peste masura. Ei asociaza consumul de alcool cu socializarea, punctul lor forte si odata bine incalziti este riscul sa nu se mai opreasca. Nativii din aceasta zodie insa sufera deseori tulburari comportamentale in momentul in care consumă alcool. Pot alterna usor de la o stare la alta si parca sunt doua persoane care se bat pe intaietate in interiorul fiecaruia. Prefera bauturile tari cu buchet si rareori consuma bere cu placere.

 

RAC

 

Desi nu au un organism care sa fie foarte tolerant la alcool, spre deosebire de zodiile de mai sus, Racii pica deseori in plasa bautului excesiv. In ciuda acestui fapt, cantitatea necesara pentru a se ameti este mult mai mica decat la gemeni, de exemplu. Este de ajuns pentru un rac sa consume doua pahare de vin rosu puternic pentru a se inveseli. De aceea, pentru ei, cea mai indicata bautura este … apa. Racii sufera si ei de schimbari comportamentale in momentul in care se imbata si desori devin agresivi, cel putin verbal. Ulterior regreta tot ce au facut, mai ales ca li se deschide apetitul sexual.

 

Citeşte mai multe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook