Castigul de 5,4 milioane de euro de la 6/49 a fost revendicat. Vezi cine a castigat potul


Biletul norocos de la Loto 6/49 a fost castigat de un barbat de 50 de ani din Bucuresti, care s-a prezentat miercuri, 16 noiembrie, si si-a ridicat banii.
 
"Castigatorul este barbat, are in jur de 50 de ani si este un vechi jucator la loto desi in ultima vreme nu mai juca constant.

Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie, biletul jucat fiind completat in mod identic cu cel jucat cu o duminica inainte pentru tragerea din data de 6 noiembrie, acesta din urma fiind un bilet gata completat de catre lucratorul din agentie. Norocosul considera ca acest castig este un dar de la Dumnezeu", au declarat reprezentantii Loteriei Romane.

Norocosul a aflat abia miercuri ca este fericitul castigator si s-a dus direct la agentie pentru a-si incasa castigul. "Avand in vedere ca abia astazi a aflat din presa ca este castigator, fiind la serviciu, nu s-a gandit inca ce va face cu banii. Jucatorul ne-a mai declarat ca va fi cumpatat cu banii, ca va continua sa joace si ca le doreste si altor jucatori sa aiba parte de un asemenea castig", au mai spus reprezentantii Loteriei.

Comentarii Facebook