Miercuri 24 Aprilie

Care sunt semnele că te înşală iubita

 

 

Femeile pot fi la fel de necredincioase precum bărbaţii aşa că dacă te gândeşti că partenera face ceva neobişnuit, urmăreşte cele 5 semne care îţi dezvăluie că te înşală, conform sfatulparintilor.ro.

 

1. A devenit secretoasă

 

Ai descoperit numere ciudate în telefonul iubitei tale? A început să primească apeluri care sunt invariabil: „număr greşit”? Dintr-o dată este chemată la birou la ore ciudate sau mai mereu se merge la întâlniri de afaceri? Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, priveşte-le ca pe nişte indicatori că se întâmplă ceva. De asemenea, dacă nu mai sărbătoreşte cu tine evenimentele speciale, dacă brusc a început să şteargă SMS-urile din telefon şi ajunge acasă cu părul nearanjat, cu hainele în dezordine urmate de pauze şi evitarea privirii atunci când o întrebi unde a fost – toate aceste comportamente ar trebui să-ţi de de gândit.

 

2. Schimbări bruşte ale înfăţişării

 

Este adevărat că există şi femei care, dintr-o dată, îşi schimbă stilul vestimentar, însă dacă la iubita ta observi o dorinţă bruscă de a-şi schimba look-ul, o schimbare drastică a coafurii sau o dorinţă din senin de a scăpa de kilogramele în plus sau nevoia de a cumpăra haine sexy, motivul din spatele unui astfel de comportament poate fi dorinţa de a crea o nouă înfăţişare şi de a se simţi mai atractivă pentru bărbatul cu care se întâlneşte în spatele tău.

 

3. Arată lipsă de interes

 

Când este cu tine ţi se pare că este cu gândul la altceva sau altcineva? Evită să vorbiţi despre viitorul relaţiei voastre? Uită datele importante sau alte lucruri legate de relaţia voastră, dar pe care înainte le considera importante pentru amândoi? Motivul unor asemenea scăpări de memorie poate fi legat de faptul că se gândeşte la altcineva. Dacă odinioară tânjea după atenţia ta, dar brusc nu mai are nevoie de ea, şi vorbeşte constant şi cu admiraţie despre un coleg şi începe să te evite, nu-ţi mai răspunde la telefon sau SMS, atunci există şanse mari ca iubita ta să te înşele.

 

4. Flirtează cu alţi bărbaţi în public

 

Femeile care înşală au tendinţa de a flirta excesiv cu alţi bărbaţi. Fetele, uneori, flirtează din amuzament sau să-ţi testeze reacţia, însă dacă iubita ta n-a avut un astfel de comportament înainte, iar acum o face în mod regulat, poate fi semn rău pentru relaţia voastră. Dacă observi că iubita ta flirtează cu alţi bărbaţi şi că menţine contactul vizual în timp ce tu eşti lângă ea, atunci ar putea să-ţi transmită că, de fapt, este în căutarea unui alt bărbat.

 

5. Descresc contactele fizice cu tine

 

Acesta ar trebui să fie un semnal serios. Dacă o femeie nu mai vrea să facă dragoste cu tine, sunt şanse destul de mari s-o facă deja cu un alt bărbat. Prin urmare, dacă iubita ta începe să-ţi respingă avansurile sau evită în mod regulat şi fără motiv contactele fizice cu tine, acesta este un semn major că doreşte să vă despărţiţi.

 

Comentarii Facebook