Bilanțul victimelor de la Colectiv. Numărul morților a ajuns la 38



Numărul persoanelor decedate în urma tragediei de săptămâna trecută de la clubul Colectiv a ajuns, sâmbătă, la 38, după ce alte șase persoane și-au pierdut viața.

Doi tineri au murit în cursul nopții și de dimineață, la Spitalul de Arși, la orele 03.50 și 07.35, o persoană a murit la Spitalul Universitar din cauza inhalării de substanţe, iar a patra victimă a decedat la Spitalul Floreasca.

De asemenea, două persoane, un român și un italian, au murit în Olanda, unde au fost transportați pentru a primi îngrijiri medicale. Cei doi au decedat la aterizarea avionului.

Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că se pregătesc demersuri pentru transportul celorlalte victime în țări precum Norvegia, Finlanda sau Austria pentru a primi îngijiri, precizând că tratamentul acestora va fi decontat.

"Avionul de la Rotterdam a ajuns primul. La sosire, am primit mesaje că toţi pacienţii au ajuns în regulă. Ambii pacienţi aveau arsuri grave. Cei doi au intrat in stop cardio-respirator. Cei de la Bruxelles, am primit mesaje că au ajuns cu bine. Astăzi pregătim avioanele SMURD şi urmează să plece în Austria.", a declarat Raed Arafat, la Guvern, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook